Zpět

Revize pravidel a dalších pokynů a vzorů od 1. 3. 2024

Řídicí orgán OPZ+ informuje žadatele a příjemce v OPZ+, že s účinností od 1. 3. 2024 dochází k revizi části metodiky OPZ+.

Předmětem revize jsou tyto dokumenty:

Ve všech dokumentech je podrobně zpracován přehled změn oproti dosud platné verzi. Upozorňujeme, že příjemci se musí řídit vždy platnou verzí relevantních pravidel. V případě nejasností týkajících se nových pravidel, kontaktujte prosím pracovníka ŘO, který s vámi ve věci vašeho projektu komunikuje.

Revize pravidel se rovněž promítla do následujících pokynů pro práci v IS KP21+, aktualizované pokyny jsou platné od 1. 3. 2024:

Verze v režimu změn: Pokyny k vyplnění žádosti o podporu v IS KP21+ pro projekty s přímými a nepřímými náklady a pro projekty s paušálními sazbami (verze A5 s revizemi)

Verze v režimu změn: Pokyny k doplnění žádosti o podporu v IS KP21+ před vydáním právního aktu (verze 5 s revizemi)

Verze v režimu změn: Pokyny ke zpracování žádosti o změnu v IS KP21+ (verze 4 s revizemi)

Verze v režimu změn: Pokyny pro vyplnění zprávy o realizaci projektu a žádosti o platbu v IS KP21+ pro projekty s přímými a nepřímými náklady nebo s paušálními sazbami (verze 5 s revizemi)

Verze v režimu změn: Pokyny pro vyplnění zprávy o realizaci projektu a žádosti o platbu v IS KP21+ pro projekty s jednotkovými náklady (verze 5 s revizemi)

Verze v režimu změn: Pokyny k předkládání dokumentů a údajů k zakázkám prostřednictvím IS KP21+ (verze 2 s revizemi)

V souvislosti s revizí pravidel jsou k dispozici také aktualizované vzory právních aktů pro projekty zaměřené na podporu dětských skupin:

 


 
Uveřejněno: 27. 2. 2024
 
Aktualizováno: 27. 2. 2024
 
 
Určeno pro: Žadatel, Příjemce