Zpět

Vykazování indikátorů týkajících se účastníků v IS KP21+ od 1. 3. 2024

Řídicí orgán OPZ+ sděluje, že je zprovozněno vykazování hodnot indikátorů týkajících se účastníků přímo ve zprávě o realizaci projektu v IS KP21+. Vykazování tímto způsobem je povinné pro všechny projekty sledující indikátory týkající se účastníků, které budou předkládat zprávu o realizaci projektu v termínu počínaje od 1. 3. 2024.

Informace o náhradním způsobu vykazování indikátorů týkajících se účastníků je uvedena také v revidované Obecné části pravidel pro žadatele a příjemce v rámci OPZ+, která je účinná od 1. 3. 2024.

Postup pro vykázání hodnot je popsán v aktualizovaných Pokynech pro vyplnění zprávy o realizaci projektu a žádosti o platbu v IS KP21+ pro projekty s přímými a nepřímými náklady nebo s paušálními sazbami anebo v Pokynech pro vyplnění zprávy o realizaci projektu a žádosti o platbu v IS KP21+ pro projekty s jednotkovými náklady.

Pro kontrolu správnosti vykázaných hodnot indikátorů týkajících se účastníků se doporučuje využívat pomůcku - Tabulka pro vykázání hodnot indikátorů týkajících se účastníků - uveřejněnou na portálu www.esfcr.cz, ve které jsou (obdobně jako budou v IS ESF pro OPZ+) zapracovány logické kontroly zadávaných hodnot indikátorů.

 


 
Uveřejněno: 27. 2. 2024
 
Aktualizováno: 27. 2. 2024
 
 
Určeno pro: Žadatel, Příjemce