Vážení tazatelé,
před položením dotazu prosím zkontrolujte historii již zodpovězených dotazů v tomto klubu, lze využít i vyhledávání podle klíčových slov. Je pravděpodobné, že stejný nebo obdobný dotaz už byl zodpovězen.
Upozorňujeme, že tento klub slouží pouze k pokládání dotazů týkajících se projektů z výzvy č. 97 v rámci OPZ.
Pro dotazy týkající se nového operačního programu OPZ+ jsou určeny kluby příslušných výzev OPZ+.
Pro řešení technických problémů v IS KP14+ (základní správa projektu, depeše, zprávy o realizaci, žádosti o platbu, žádosti o změnu ad.) nebo IS ESF 2014+ (zadávání podpořených osob, indikátory, plánování aktivit ad.) je určena HOTLINE.
Vážení tazatelé,
před položením dotazu prosím zkontrolujte historii již zodpovězených dotazů v tomto klubu, lze využít i vyhledávání podle klíčových slov. Je pravděpodobné, že stejný nebo obdobný dotaz už byl zodpovězen.
Upozorňujeme, že tento klub slouží pouze k pokládání dotazů týkajících se projektů z výzvy č. 97 v rámci OPZ.
Pro dotazy týkající se nového operačního programu OPZ+ jsou určeny kluby příslušných výzev OPZ+.
Pro řešení technických problémů v IS KP14+ (základní správa projektu, depeše, zprávy o realizaci, žádosti o platbu, žádosti o změnu ad.) nebo IS ESF 2014+ (zadávání podpořených osob, indikátory, plánování aktivit ad.) je určena HOTLINE.
Dobrý den,
chtěli bychom se zeptat na realizaci tzv. neohlášených kontrol na místě.
Jako majitele firmy mě zajímá, jak se postupuje v případě kontroly na místě, když se u nás jedná o potravinářský provoz, do kterého lze vstoupit pouze s platným potravinářským nebo zdravotním průkazem.
Pracovníci MPSV, kteří budou provádět tyto kontroly, disponují platným potravinářským průkazem?
V případě, že pracovník MPSV tento průkaz nemá a my ho do provozu pustíme, můžeme být postihováni ze strany jiných institucí (hygiena, inspektorát bezpečnosti práce aj.). Pokud jej odmítneme pustit, porušujeme zase vaše pravidla.
S tím souvisí i pohyb těchto kontrol na pracovišti, kdy zde může dojít k uklouznutí, zranění, opaření, umazání od používaných surovin… Kdo bude odpovědný za tyto případné úrazy nebo poškození oděvů.
Než někoho pustíme do provozu, jsme povinni jej proškolit na BOZP.
Jak máme v těchto případech postupovat?
Děkuji za odpověď.
KG
Komentáře k otázce